Eijerkamp | Veenendaal


Eijerkamp, de Nationale Wooninspiratie, staat voor meer dan 80 jaar ervaring op het gebied van wonen en slapen. Eijerkamp heeft twee filialen, één in Zutphen en één in Veenendaal. In Zutphen presenteert Eijerkamp u de nieuwste interieurtrends, volop wooninspiratie en een prachtige collectie (design)meubelen op ruim 30.000 m2. Een ervaring die u niet mag missen. Onze tweede vestiging vindt u sinds 2008 in Veenendaal. Direct gelegen aan de A12 biedt Eijerkamp Veenendaal u een unieke shopping experience met een prachtige collectie meubelen en woonaccessoires op 18.000 m2.

Laat u verrassen, adviseren en inspireren bij Eijerkamp. Naast een uitgebreide collectie meubelen en accessoires bieden wij u ook praktische woonideeën en volop inspiratie waarmee u thuis direct aan de slag kunt.

Trends, wooninspiratie en de nieuwste meubelen bij Eijerkamp

Eijerkamp presenteert u het gehele jaar door de nieuwste trends op het gebied van wonen & interieur. In een sfeervolle ambiance tonen wij diverse interieurs in verschillende stijlen. Bij Eijerkamp vindt u altijd een stijl die bij u past.

De grootste en bekendste design merken

Moderne merken als Leolux, Bert Plantagie, Designonstock, Linteloo, Hülsta, Montèl en Rolf Benz vindt u allemaal sfeervol gepresenteerd bij Eijerkamp. Meubelen met allure en van de allerhoogste kwaliteit. Onze adviseurs staan voor u klaar om u te voorzien van deskundig advies.

Uitgebreide slaapafdeling bij Eijerkamp

In Zutphen vindt u de collecties van grote slaapmerken als Tempur, Auping, Eastborn, Svane en ons eigen huismerk Sueño. En sinds kort hebben we ook een complete slaapbeleving in Veenendaal! In onze uitgebreide slaapstudio kunt u proefliggen, uw nieuwe kussen uitkiezen en uw slaapkamer en of badkamer verder aankleden met onze prachtige collectie Bed- & Badtextiel.

De grootste Comfort & Relax Studio van Nederland

In onze Relax Studio presenteren wij de grootste merken op het gebied van relaxen, met onder meer de relaxfauteuils en –banken van Fitform, Jori, Stressless en Gealux.

Accessoires om uw interieur net die finishing touch te geven

Een leuk cadeautje voor uw beste vriendin of die paar kussens die uw bank net die gezelligheid geven. Bij Eijerkamp vindt u een uitgebreide collectie accessoires van topmerken als Riviera Maison, Riverdale, SIA Homefashion, vtwonen en PiP Studio.

Graag tot ziens bij Eijerkamp

Wij hopen u snel in onze mooie winkel te mogen verwelkomen! Onze interieurspecialisten, stylisten en onze deskundigen op het gebied van wonen, zitten en slapen staan voor u klaar. Graag tot ziens bij Eijerkamp!

Routebeschrijving
Er is geen routebeschrijving gevonden.
Contactgegevens:

Eijerkamp | Veenendaal

Einsteinstraat 1
3902HN Veenendaal
Telefoon: 0318 - 583838
www.eijerkamp.nl
Aanbieder mailen

Gekoppelde artikelen - Accessoires - Aanraders
Helaas zijn er 0 aanbiedingen gevonden.