Meubel advertenties

Meubelpagina.nl verkoopt!

Klik hier als u wilt adverteren met uw bedrijf d.m.v. banners of andere uitingen.

Meubelpagina.nl is dé meubelsite voor showroom meubelen. Enkel en alleen voor meubelzaken biedt Meubelpagina.nl voor u als ondernemer oplossingen met gegarandeerde resultaten. Wij hoeven u niet voor te rekenen wat één advertentie of een goede huis-aan-huis woonkrant u kost? De kosten van adverteren op Meubelpagina.nl zijn dusdanig interessant dat uw hierdoor alleen al de naam niet meer vergeet!

Een abonnement omvat:

  • Plaats t/m 200 meubels met meerdere foto’s.
  • Uw eigen homepage op Meubelpagina.nl.
  • Een totaaloverzicht van al uw aangeboden meubels.
  • Het tonen van elke advertentie op uw eigen website.


Tarieven:

Er zijn 3 tarieven voor het plaatsen van uw meubel advertenties op meubelpagina.nl. Voor meer vragen over de abonnementen kunt u het formulier op deze pagina invullen.

Small        
50 advertenties      
80,- p.m.
Medium 100 advertenties 100,- p.m.
Large 200 advertenties 120,- p.m.


Voordelen

Kiest u voor een abonnement op Meubelpagina.nl dan kiest u voor groot bereik! Want een groot bereik is belangrijk. Immers: hoe meer consumenten uw aanbod zien hoe hoger de respons én de kans op verkoop. Wist u dat we op meer dan 7500 zoekwoorden zeer goed scoren in de zoekmachines? Meubelpagina.nl wordt maandelijks door vele tienduizenden geïnteresseerde bezoekers bezocht en er worden meer dan 200.000 pagina's bekeken. U adverteert niet alleen op de nr. 1 meubelsite van Nederland maar uw meubelvoorraad is ook terug te vinden op uw eigen website!

Aanmelden / adverteren
  *
Uw naam *
Bedrijfsnaam
KVK nummer
Woonplaats *
E-mailadres *
Website adres
Onderwerp *
Vraag / opmerking *
  captcha
Code ter bevestiging *


* verplichte velden