Barkrukken

Barkrukken als mooie zitmeubels

Wie denkt aan barkrukken, ziet daar vast en zeker direct een kroeg of restaurant omheen, want dergelijke bedrijven kunnen niet zonder deze stoelen. Echter, vandaag de dag maken barkrukken ook steeds vaker hun opmars bij de mensen thuis. Dat is ook niet zo verwonderlijk, want in een kleine ruimte, creëert u met barkrukken een praktisch gedeelte. Heeft u bijvoorbeeld niet de ruimte voor een eethoek, dan zijn tafels met barkrukken wellicht een oplossing. Maar ook wanneer u beschikt over een soort bargedeelte aan de keuken, dan zijn dergelijks zitmeubels bijzonder handig. U kunt ze in alle soorten en maten krijgen. Van de traditionele barkruk tot aan prachtige design barkrukken. Op meubelpagina.nl doet u zeker leuke ideeën op en vindt u de dichtstbijzijnde aanbieder van dergelijke meubels.

 

Barkrukken voor iedereen

Het handige van barkrukken is, dat zij geschikt zijn voor iedereen. Wilt u slechts twee barkrukken, maar gaan vier mensen hier gebruik van maken? Dan zijn er de in hoogte verstelbare krukken, vergelijkbaar als bureaustoelen. De hoogte kan aangepast worden aan de bartafel, maar ook aan de lengte van de persoon die er gebruik van maakt. Voor de mogelijkheden aan barkrukken kunt u een kijkje nemen op meubelpagina.nl, want hier ziet u in één oogopslag de diverse modellen, merken en winkels. Van ultra moderne design krukken tot aan allerhande kleurrijke barkrukken. Er is zodoende voor ieder interieur een kruk te krijgen. Bovendien slaagt u hier ook eenvoudig en snel voor al uw tafels, stoelen en kasten, alsook voor verlichting en boxsprings.

Barkrukken

In de categorie Barkrukken vind u alle vormen van Barkrukken. Fraai bekleed met leer of strak uitgevoerd in hout U vind het bij meubelpagina.nl allema...
2550100
Bert Plantagie Hopper barkrukken

De Bert Plantagie Hopper barkruk. Een zeer comfortabele kruk met draaibare zitting. Het betreft de lage uitvoering. Beschikbaar in leder Tendens Snow-...

Prijs:
van€ 707,00
voor€ 565,00
Bert Plantagie Cheers barkrukken

Bij Gilsing Wonen in Zevenaar, barkruk Cheers van Bert Plantagie in leer Tendens LD5555 Oxidized green en met vierkante RVS poten.

Prijs:
van€ 532,00
voor€ 370,00
Montis Salsa barkrukken

Bij Gilsing Wonen in Zevenaar, barkruk Salsa in uitvoering leer Panama kleur zwart, met zwart onderstel

Prijs:
van€ 484,00
voor€ 240,00
Montis Mick barkrukken

Bij Gilsing Wonen in Zevenaar, barkruk Mick in uitvoering leder Panama kleur rood, kruk is in hoogte verstelbaar

Prijs:
van€ 714,00
voor€ 355,00
2550100