Buitenlampen

Creëer sfeer in uw tuin met buitenlampen

Buitenlampen zijn een populair product. Ze zijn functioneel, dragen hun steentje bij aan de veiligheid rondom uw woning en zorgen in de tuin voor een mooie sfeer. Verlichting voor buiten betrekt dan ook uw tuin bij de rest van het interieur van uw woning. De lampen zijn in verschillende modellen en designs te verkrijgen. Van lampen die u als een soort van spots aan de schutting kunt hangen en lampen die u in de grond kunt plaatsen tot aan lampen die u gezellig op de tuintafel neer kunt zetten, als zijnde tafellampen. Wilt u ideeën op doen, voor de meest geschikte lamp voor uw tuin? Of wellicht bent u op zoek naar verlichting voor bij de voordeur?  Wanneer u meubelpagina.nl bezoekt, vindt u allerhande lampen van bekende en minder bekende merken op rij.

Verschillende soorten buitenlampen, voor iedere tuin één

Er zijn tal van verschillende buitenlampen te krijgen. Met de lampen van Deltalight creëert u werkelijk een sfeervolle omgeving en wie graag wat meer een klassieke uitstraling wenst, in navolging van de rest van het interieur, kan eens kijken tussen de mooie collectie van Aldo Bernardi. Daarnaast neemt het aanbod, naast de 12 volt verlichting, aan zonne energie buitenlampen de laatste jaren enorm toe. Deze bieden inmiddels een warm-witte lichtkleur in plaats van de koelwitte kleur, zodat zij sfeer en gevoel in uw tuin brengen. Voor buitenlampen nabij de voordeur kunt u eventueel kiezen voor een lamp met sensor. Deze lampen gaan branden zodra ze beweging waarnemen. Dit scheelt u aanzienlijk in kosten, omdat de lamp niet continue hoeft te branden. Voor alle mogelijkheden aan buitenlampen bezoekt u meubelpagina.nl.

Buitenlampen

In de categorie Buitenlampen vind u alle verlichting die geschikt is voor gebruik in de tuin of op het terras...
2550100
Aldo Bernardi buitenlamp

Deze buitenlamp van Aldo Bernardi geeft een klassieke uitstraling aan uw buitenverblijf. De gebronsde uitvoering van Lampade is van een mooie kwali...

Prijs:
van€ 644,00
voor€ 450,00
Delta light Reflex

Sfeervolle buitenverlichting, 90 cm hoog. Om een sfeervolle omgeving te creeeren.

Prijs:
van€ 429,00
voor€ 340,00
Delta light Spirit

Prachtige buitenverlichting, brengt u zomerse sferen de lamp is 90 cm hoog

Prijs:
van€ 345,00
voor€ 276,00
2550100