Gordijnen

Gordijnen een kroon op uw woning

Gordijnen creëren sfeer in uw huis. Een gordijn kan de uitstraling van uw interieur maken of breken. Het is daarom belangrijk de textiel goed af te stemmen op de rest van uw meubelen. Er zijn verschillende soorten gordijnen die u kunt plaatsen in de woonkamer, de badkamer, de slaapkamer en in de keuken. Kiest u voor gewone gordijnen, dan kunt u kiezen uit alle denkbare kleuren, motieven en maten. Overgordijnen zijn veelal van een zware stof gemaakt. Dit heeft als voordeel dat er veel kou en licht kan worden tegengehouden. Deze gordijnen zijn ideaal voor in de slaapkamer. Bovendien geven ze net een extra dimensie aan uw slaapkamer, wanneer ze goed zijn afgestemd op de kleuren van uw dekbed, kussens en ledikant. Bij meubelpagina.nl ziet u de diverse mogelijkheden op het gebied van gordijnen.

Nog meer gordijnen

Naast de traditionele gordijnen, behoren lamellen en jaloezieën eveneens tot de groep gordijnen en textiel. Lamellen zijn verticale stroken gemaakt van hout, aluminium of stof, waarmee u de lichtinval heel gemakkelijk kunt aanpassen door de lamellen open of dicht te doen of gedeeltelijk te draaien. Jaloezieën zijn de horizontale variant van de lamellen. Omdat deze laatste niet echt uw woonkamer sfeer geven, kunt u er voor kiezen om hier eveneens overgordijnen of silhouettes bij aan te schaffen. Dit geeft de kamer aanzienlijk meer gezelligheid. Op meubelpagina.nl vindt u de mogelijkheden. Tot slot noemen we nog de rolgordijnen die zijn te verkrijgen in talrijke kleuren en vormen, van plat tot aan geplooid en de paneelgordijnen die uit diverse stroken bestaan. Ook aan gordijnen en textiel zijn de mogelijkheden eindeloos.

Gordijnen

Gordijnen kunnen functioneel zijn door het licht te dimmen waar u dat wenst. Vaak zijn ze een sieraad zorgvuldig uitgezocht bij de stijl van de ruimte...
Helaas zijn er 0 aanbiedingen gevonden.