Hout

Houten vloeren voor een lange levensduur van uw vloer

Denkt u na over een nieuwe vloer, misschien wel van hout? Dan heeft u volop keuze, want de verscheidenheid aan houten vloeren is enorm. De meeste mensen kennen teak, eiken en grenen vloeren, maar wist u dat panga panga en robijnhout eveneens tot deze categorie behoren? Houten vloerdelen zijn dan ook verkrijgbaar in vele soorten en maten. Naast laminaat vloeren is een houten vloer in huis zeer populair. Hout geeft sfeer en warmte en heeft een eerlijke uitstraling. Daarnaast is hout een echt natuurproduct, waardoor een geheel eigen karakter ontstaat. Bovendien heeft een houten vloer een lange levensduur en is daarom een zeer duurzaam product. Op de site meubelpagina.nl vindt u een compleet overzicht van vloeren. Van natuursteen, kurk en tegels tot aan laminaat, pvc en houten vloeren.

Een variëteit aan houten vloeren

Een houten vloer schaft u niet zomaar even tussendoor aan. Het is een weloverwogen keuze die u maakt. Naast uw persoonlijke smaak en de kamer waar u de vloer wilt leggen, speelt de prijs vaak ook een rol. Op meubelpagina.nl ziet u alle mogelijkheden op het gebied van vloeren overzichtelijk op rij. Voor de meeste eikenhouten vloeren worden Frans eiken houtenvloerdelen gebruikt. Deze zijn zacht van kleur en geven een bijna Bourgondische uitstraling. Wie meer van donker en robuust houdt, kan kiezen voor houten vloeren, vervaardigd uit vloerdelen afkomstig uit Oost Europa. Grenen vloerdelen kennen veelal een gele gloed, maar kunnen prima worden bewerkt met een kleurolie of beits. De keuze is enorm, laat u daarom goed informeren over de diverse vloeren, ook over houten vloeren.

Hout

Een houtenvloer kunt u op verschillende manieren leggen, de tapis vloer is vast gelegd en de zwevende vloer deze wordt niet vast bevestigd aan de ond...
Helaas zijn er 0 aanbiedingen gevonden.