Huis interieur tips

Woon trends tuinmeubelen 2010

Als de temperatuur weer gaat stijgen en de zon langzaam terrein wint, is het tijd voor de grote voorjaarsschoonmaak… Tijd om de tuin op orde te maken, zodat je straks heerlijk van de zon kunt genieten. De trend om je woonkamer door te laten lopen in de tuin zien we ook dit jaar weer terug. We willen optimaal genieten, vrienden ontvagen en lekker eten.

De woon trend van dit voorjaar is de Hollands lente

De trend in strak vormgegeven loungemeubelen zet door, gecombineerd met pure materialen. Laat je inspireren door de authentieke Hollandse kleuren, een mooi vergrijsde houten tafel met rode stoelen, op tafel witte potten met blauwdruifjes en viooltjes.

Het gebruik van kleurcontrasten als zwart en wit blijft ook dit jaar populair. Daarnaast zijn neutrale grijstinten en natuurlijke, rustgevende kleuren in opkomst. Ook doen veel planten en accessoires met een natuurlijke uitstraling hun intrede. Een welkome nieuwe trend in 2009 zijn gemakkelijk te onderhouden weelderige borders. De tuinen mogen ruim en overzichtelijk met grote potten siergras en grootbladderige planten.

Bron: Home and Garden