Kurk

Kurkvloeren, nooit koude voeten meer!

Bent u op zoek naar een vloer die altijd aangenaam warm aanvoelt, en die eveneens is vervaardigd uit een natuurproduct? Dan is een kurk vloer wellicht iets voor u. Met dergelijke vloeren is het haast onmogelijk dat u nog koude voeten krijgt. De kurkkorrels beschikken over een dusdanige celstructuur dat zij de omgevingswarmte geruime tijd vast kunnen houden. Daarnaast is kurk isolerend, niet alleen voor kou, maar ook voor geluid. Loopgeluiden worden namelijk sterk afgezwakt, zodat u gerust achter elkaar aan kunt rennen in huis, zonder dat de buren hier ook maar iets van merken. Kurkvloeren zijn tegenwoordig te verkrijgen in vele tinten en kleuren, zodat zij in uw hele woning dienst kunnen doen. Wilt u gemakkelijk alle mogelijkheden zien? Bezoekt u dan meubelpagina.nl, de site voor al uw meubels, textiel, vloeren en meer.

Kurk vloeren, geschikt voor alle kamers

Wie kiest voor een kurk vloer, kiest eveneens voor gemak, want dergelijke vloeren zijn bijzonder hygiënisch. De vloer wordt meestal afgewerkt met een beschermde laklaag. Deze laag zorgt ervoor dat vuil en stofdeeltjes niet in de kurk binnen dringen, maar bovenop op de kurk blijven liggen. Even de stofzuiger erover en eventueel na dweilen met een goed uitgewrongen dweil en u heeft de rest van de dag tijd voor andere dingen. Een kurk vloer kunt u leggen in het hele huis, want dit materiaal kan alles aan. Water, koffie, kasten, naaldhakken, de kurkvloer kan ertegen. Bent u uw vloerbedekking meer dan zat? Op meubelpagina.nl vindt u overzichtelijk alle mogelijkheden op het gebied van vloeren, waaronder de kurk vloer.

Kurk

Kurk is al sinds de jaren twintig van de vorige eeuw populair bij ontwerpers. De vloeren zijn verkrijgbaar in de vorm van tegels of als laminaat op ...
Helaas zijn er 0 aanbiedingen gevonden.