Leolux Pallone

Leolux Pallone, een futuristische stoel

De Leolux Pallone combineert een goed zitcomfort aan een unieke vormgeving. De stoel uit de collectie Leolux banken en fauteuils is in 1989 al ontworpen en eveneens direct bekroond als het beste Nederlandse meubelontwerp van dat jaar. En dat we mogen spreken over een bijzonder ontwerp, is zeker, want de stoel doet speels en futuristisch aan. U kunt de Leolux Pallone onder meer bewonderen op onze woonwebsite meubelpagina.nl. Bent u verkocht, dan ziet u hier eveneens waar deze stoel te koop is tegen de meest scherpe prijs. Comfortabel en luchtig zitten op een mooi vormgegeven stoeltje. Dat is het uitgangspunt van deze geestige stoel. De Leolux Pallone heeft toch zeker wel een plekje in uw interieur verdiend? De zetel past perfect bij u Leolux Tango, Antonia bank of andere Leolux meubel.

Leolux Pallone, een stoel met humor

De inspiratie van de Leolux Pallone komt uit de film Goldfinger met James Bond, maar ook de strip Baardmans en Kale en Barbarella hebben een grote rol gespeeld bij de totstandkoming van deze stoel met humor. Zonder kleuren of vormen te imiteren is een geheel eigen design ontstaan, een mooie compositie die eveneens comfort biedt. Evenals de andere Leolux stoelen voldoet de stoel aan alle kwaliteiten die u gewend bent van dit topmerk. Denkt u hierbij aan duurzaamheid, want de stoel heeft door de jaren heen niets aan stijl en glans verloren en zal zich ook in de toekomst weten te handhaven. Op meubelpagina.nl ziet u de mogelijkheden van de diverse meubels van dit merk, waaronder de Leolux tafels, banken en poefen, alsook de modellen zoals Leolux Scylla en natuurlijk de meest geestige stoel uit de collectie, Leolux Pallone.


Ga direct naar:

Leolux Pallone

...
Kies een categorie:
2550100
Leolux Pallone Sunny

Bij Gilsing Wonen Zevenaar Pallone fauteuil in uitvoering Sunny, zit midden: leder Senso Polar, zit buitenkant: leder Senso Canary, rug leder Senso Da...

Prijs:
van€ 1580,00
voor€ 1260,00
2550100