Leolux Scylla

Leolux Scylla, eenvoud en bijzondere elegantie

De Leolux Scylla fauteuil is weer een prachtige designklassieker onder de Leolux stoelen. Ontworpen door Gerard Vollenbrock in 1996 met weer een geheel eigen karakter. Deze fauteuil kenmerkt zich door eenvoud, open lijnen en heldere vormen. De comfortabele strak vormgegeven zitelementen worden omlijnd door een elegant metalen frame. Extra detail hierbij is dat de overgang van de arm naar het buisframe en een stukje van de arm zelf is bekleedt, waardoor eenvoud wordt afgewisseld met bijzondere elegantie. U kunt de stoel bekijken op onze site meubelpagina.nl, waar u bovendien ook een groot gedeelte van de collectie van dit topmerk kunt bekijken. Net als de Leolux Pallone past de Leolux Scylla eveneens in de Leolux traditie van optimaal materiaalgebruik en verfijnde vormgeving.

Leolux Scylla, een primeur in uw interieur!

Vanwege het feit dat de Leolux Scylla fauteuil alweer 15 jaar bestaat, is er een vernieuwde versie van deze Leolux stoelen uitgebracht. Een speciale primeur, waarbij u kunt kiezen uit verschillende kleurgroepen en diverse stofkleuren. Deze kleuren zijn helemaal geïnspireerd naar de geurende specerijen, krachtige kleuren en charmes van de natuur. Neemt u een kijkje op meubelpagina.nl om inspiratie op te doen, of om de dichtstbijzijnde woonwinkel te vinden, die de Leolux Scylla in de collectie heeft. Daarnaast kunt u op onze woonwebsite ook alle andere meubels bekijken en vergelijken met elkaar. Welke Leolux tafel zorgt bijvoorbeeld voor perfecte harmonie met uw nieuwe stoelen en sluit uw huidige Leolux Tango bank wel mooi aan bij de eenvoud en elegantie van uw nieuwe Leolux Scylla? Ontdek het zelf!


Ga direct naar:

Leolux Scylla

...
Kies een categorie:
2550100
Leolux Scylla fauteuils

Bij Gilsing Wonen in Zevenaar, de Leolux Scylla fauteuil. Beschikbaar in editie: Absinthe. Uitvoering met lage rugleuning. Zitting en rug stof Maze V...

Prijs:
van€ 1525,00
voor€ 1140,00
2550100