Montis Charly

Montis Charly, een stoel voor elke stijl

De Montis Charly fauteuil is zoals zo velen zeggen dé grote broer van de Montis Chaplin. Het is een populaire stoel die prima in ieder interieur past. Door de hogere zit en de rechte rug, in tegenstelling tot de andere modellen uit de Montis stoelen collectie, geeft de Charly een zeer actief zitcomfort. U kunt deze stoel helemaal afstemmen op uw eigen persoonlijkheid, met andere woorden, de fauteuil laat zich gemakkelijk in allerhande stijlen integreren. Het sierlijke onderstel biedt functionaliteit, zonder dat dit afdoet aan de uitstraling. U kunt zich laten inspireren op onze woonwebsite meubelpagina.nl, waar u bovendien ook de andere collectie kunt bewonderen van dit topmerk, zoals de Montis Axel, een heerlijke bank om in weg te dromen. Deze zal prima staan bij uw Montis Charly fauteuil, ontdek het zelf!

De Montis Charly, voor meerdere doeleinden

De uiterst comfortabele stoel Montis Charly is leverbaar in diverse uitvoeringen. Zowel met als zonder flexmechanisme. Dit betekent dat bij sommige modellen de rug verstelbaar is. Bijzonder handig wanneer u dergelijke Montis stoelen wilt gebruiken als zijnde bureaustoelen. De Charly leent zich dan ook prima in combinatie als bureaustoel en designstoel in uw interieur. Wilt u graag meerdere modellen van dit topmerk in uw woonkamer halen? Dan zorgt wellicht de kleine broer Montis Chaplin voor een extra dimensie naast de Charly. Beide stoelen zijn te verkrijgen in vele stofferingen en bieden dezelfde stijl, persoonlijkheid en kwaliteit. U vindt alle Montis banken, poefen, tafels en stoelen, waaronder de Montis Charly met zijn broer Chaplin eenvoudig en snel via onze gevarieerde woonwebsite meubelpagina.nl.


Ga direct naar:

Montis Charly

...
Kies een categorie:
2550100
Montis Charly fauteuils

Bij Gilsing Wonen in Zevenaar, fauteuil Charly in uitvoering leder coll. 40 kleur Coffee, met onderstel van matchroom op zachte doppen.

Prijs:
van€ 1487,00
voor€ 965,00
Montis Charly fauteuils

Bij Gilsing Wonen in Zevenaar, Fauteuil Charly in uitvoering leder Kodiak kleur Sand met zwarte rits, onderstel op zwarte doppen

Prijs:
van€ 1458,00
voor€ 945,00
Montis Charly fauteuils

Bij Gilsing Wonen in Zevenaar, fauteuil Charly in bekleding Cordoba Lei met zwarte rits. Het onderstel is van mat chroom met harde doppen aan de onder...

Prijs:
van€ 1590,00
voor€ 1030,00
2550100