Sidetables

Sidetables, multifunctionele tafels

Wilt u uw kamer of hal opsieren met een tafeltje dat niet te groot mag zijn? Kiest u dan voor een sidetable, want sidetables zijn kleine, wat hoge tafels die u gemakkelijk tegen de muur in bijvoorbeeld uw halletje kunt zetten. Omdat ze zijn te verkrijgen in allerhande maten, stijlen en materialen, komen ze goed tot hun recht in iedere woonstijl. Zij passen perfect bij uw salon- en eetkamertafels en de rest van uw interieur. Deze tafeltjes worden soms ook bijzettafels genoemd, omdat zij eigenlijk net zo functioneel zijn als dergelijke tafels. U kunt er een aantal fotolijstjes op zetten, wat plantjes of wellicht een aantal woonaccessoires of een sfeervolle lamp. U kunt zodoende alle kanten op met dit stukje meubilair, dat eigenlijk thuis hoort in ieder interieur. Bij meubelpagina.nl ziet u overzichtelijk het aanbod sidetables.

Sidetables voor net iets meer sfeer!

Sidetables zijn er in allerhande afmetingen en materialen. Heeft u veel glas in huis, bijvoorbeeld vitrinekasten en tafels met een glasplaat, dan past de sidetable van glas perfect bij het geheel. Leeft u in romantische of landelijke stijl, bekijkt u dan de brocante tafeltjes eens. De tafeltjes brengen net dat beetje meer sfeer en gezelligheid in huis. Een kale muur krijgt bijvoorbeeld ineens meer uitstraling met een langwerpige sidetable aan de wand. U kunt daarbij ook kiezen voor een tafeltje met laatje. Dit is zeker handig bij tafels in de hal, want zo raakt u nooit uw sleutels meer kwijt. Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn op het gebied van sidetables? Meubelpagina.nl laat het u graag zien. Bovendien kunt u hier terecht voor al uw meubels.

Sidetables

In de categorie Sidetables vind u een diverse collectie sidetables van verschillende grote merken....
2550100
Helderr 59935th sidetables

Bij Mobiel Interieur in Andijk een showroommodel van een side-table 59935TH van Helderr Uitvoering: Glas, kleur grijs 7024 met pushlade Afmeting 100 ...

Prijs:
van€ 843,00
voor€ 630,00
Bree's New World Ripple sideta...

Bij Mobiel Interieur een showroommodel van wandtafel Ripple van Bree's New World Uitvoering: Glas Afmeting 113 x 40 x 75 cm.

Prijs:
van€ 580,00
voor€ 385,00
Lotus Wandtafel sidetables

Lotus wandtafel Normale prijs: € 1270,- 70 % korting Nieuwe prijs: € 375,00

Prijs:
van€ 1270,00
voor€ 375,00
2550100