Textiel

De veelzijdigheid van textiel

Texere is de Latijnse benaming voor textiel en betekent weven. Textiel is dus ‘al wat geweven is’ en bestaat uit vele draden of vezels. Om van textiel een mooi materiaal te maken voor in uw woning wordt deze stof gesponnen, geweven, gevlochten, geknoopt of gebreid. Zo ontstaat textiel voor onder meer kleding, maar ook uw gordijnen, vloerbedekking en raambekleding behoren tot deze textiel. Daarnaast wordt het materiaal eveneens gebruikt in de kunst en in allerlei hobby’s. We kunnen met recht zeggen dat textiel enorm veelzijdig is. Bij meubelpagina.nl vindt u diverse verschillende textiel producten in allerhande kleuren voor het decoreren van uw woning. Gordijnen en vloerbedekking dragen immers hun steentje bij aan de uitstraling van uw woonkamer, keuken, badkamer en slaapkamers.

De mogelijkheden van textiel

U wilt huiselijkheid in uw woning. Daarom is van groot belang dat u het juiste materiaal en de juiste kleur kiest voor uw textiel. Gordijnen zijn sfeermakers en ook vloerbedekking geeft warmte. Textiel kiest u echter niet alleen op basis van materiaal, smaak en kleur, maar u houdt eveneens rekening met de functionaliteit. Wie gordijnen nodig heeft tegen de zon of tegen de inkijk vanaf de straat, dient op zoek te gaan naar een ander soort materiaal dan iemand die op zoek is naar decoratieve raambekleding. Ook hier zijn de mogelijkheden weer eindeloos. Dunne gordijnen, glasvezel, overgordijnen, lamellen, zonwering, met bloemetje, streepje of rondje in het rood, crème of lichtgrijs, het kan allemaal. Bekijk het ruime aanbod van textielaanbieders op meubelpagina.nl maar eens.

Textiel

In de Categorie Textiel vind u alles op het gebied van stoffering; vloerbedekking, gordijnen en raambekleding...
2550100
Millenerpoort Samolin vloerbedekkin...

Millenerpoort karpet Samolin Afmeting 280x210cm. Handtuft, poolhoogte 40mm. GemĂȘleerd 5 draden zuiver scheerwol en 2 draden linnen. Kleur: mix van ...

Prijs:
van€ 2158,00
voor€ 1619,00
Leolux Karpet vloerbedekking

Leolux zuiver wollen karpet 170x230 cm.

Prijs:
van€ 795,00
voor€ 235,00
2550100